ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR KURARAY DENTAL |"Λύσεις και καθοριστικά σημεία επιτυχίας για προβλέψιμα κλινικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση του στόματος"

Δωρεάν Webinar

"Λύσεις και καθοριστικά σημεία επιτυχίας για προβλέψιμα κλινικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση του στόματος"

Ημέρα: Τέταρτη 30 Μαρτίου 2022,  Ώρα Ελλάδος  18:00
Ομιλητής : Dr. Chiche

Το διαδικτυακό σεμινάριο αναφέρεται στην τεχνική συγκόλλησης με τη χρήση Panavia SA Cement Universal και Clearfil Universal Bond Quick. Θα περιγράψει την 9ετή εμπειρία στη χρήση των αυτοαδροποιούμενων συγκολλητικών συστημάτων για τη συγκόλληση των ολοκεραμικών στεφάνων και επενθέτων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Προσθετικής και στο Κέντρο Αισθητικής και Εμφυτευμάτων με το σύστημα της Kuraray Dental. Θα παρέχει μια σαφή και δομημένη κατανόηση των ερευνητικών αποδεικτικών στοιχείων και των τεχνικών της συγκόλλησης με βάση την πρακτική κλινική εμπειρία, προκειμένου να επιτευχθούν προβλέψιμα κλινικά αποτελέσματα.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

 

Dr. Chiche
Ο Dr Chiche σήμερα είναι Κλινικός Καθηγητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη 10ετή θητεία του ως Καθηγητής στην Επανορθωτική Οδοντιατρική με τον τιμητικό τίτλο Thomas P. Hinman και Διευθυντής του Κέντρου Αισθητικής & Εμφυτευματικής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Augusta, Dental College of Georgia. Είναι πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και έχει δώσει πάνω από 1.000 προγράμματα Αισθητικής Οδοντιατρικής σε 35 χώρες. Είναι συγγραφέας δύο εγχειριδίων Αισθητικής Οδοντιατρικής που εκδόθηκαν από την Quintessence Publishing Co.: «Esthetics of Anterior Fixed Restorations» με τον Alain Pinault και «Smile Design» με τον Hitoshi Aoshima. Είναι Ομότιμος Καθηγητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα.